اطلاعیه

جمع و بسته شود

ثبت آگهی رایگان

این مجموعه تبلیغات علاوه بر نمایش کلی بصورت شبکه ای نیز آگهی ها را نمایش میدهد به این صورت که اگر شما در این مجموعه از بین کاربران لیستی از دوستان را برای خود انتخاب کنید با ایجاد آگهی به لیست دوستان شما اطلاع داده میشود و اگر از دوستان شما به آگهی شما امتیاز داد لیست دوستان دوست شما از امتیاز دادن به آگهی شما با اطلاع میشوند به این نوع تبلیغات ، تبلیغات هرمی میگویند.پیشنهاد میشه از همین حالا تبلیغات خودتون رو اینجا شروه کنید و به دوستانتان نیز اطلاع دهید
ادامه مطلب
جمع شود...خلاصه مطلب
X
جمع و بسته شود
  • فیلتر
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
new posts

  • 🍘کراکت مرغ و پنیر با ژامبون

    🍘کراکت مرغ و پنیر با ژامبون برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_20191105_232826_484.jpg
مشاهده: 4
حجم: 120.5 کیلو بایت

    سینه مرغ بدون استخوان700 گرم
    ژامبون گوشت300 گرم
    سیر2 حبه
    فلفل دلمه رنگی1 عدد
    پنیر ورقه5 ورق
    پنیر پیتزای رنده شده1 پیمانه
    رزماری و برگ بوبه مقدار لازم
    نمک، فلفل و جوز هندی
    به مقدار لازم
    سس مایونز2 قاشق غذاخوری
    سس خردل1 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ1 عدد
    پودر سوخاری1 پیمانه

    روش تهیه🍗🥪
    مرغ را با سیر، رزماری، برگ بو، نمک و فلفل بپزید و پس از پختن و خنک شدن، چرخ کنید.
    ژامبون و فلفل دلمهای را چرخ کرده و با مرغ چرخ کرده مخلوط کنید.
    سس مایونز، سس خردل، پنیر پیتزا، پودر جوز هندی، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ و ژامبون افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
    مقداری از مایه کراکت را کف دست پهن کنید، یک ورق پنیر روی آن قرار دهید و سپس آن را رول کنید.
    بقیه مایه کراکت را به همین ترتیب آماده کنید و در یک سینی بچینید.
    تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده آن مخلوط شوند.
    آرد سوخاری را در بشقابی ریخته و کنار دست خود قرار دهید.
    کراکتها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید تا کاملا به آن آغشته شوند و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

    👨🍳
شما اجازه دیدن این صفحه را ندارید.
صبر کنید ..
X